Coș: 0.00
0

Cum comand?

8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Editura Comunicare.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant edituracomunicare.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

Anularea sau modificarea comenzilor plasate pe site se poate face daca si numai daca produsele sau serviciile nu au depasit etapa de expediere. Dupa acest moment, anularea se poate realiza numai in cazul in care produsele sau serviciile prezinta defectiuni, caz in care aceastea pot fi inlocuite sau comanda poate fi anulata. Pentru plata realizata cu cardul, prin intermediul plationline.ro, rambursarea sumelor va fi comunicata prin e-mail in momentul confirmarii anularii comenzii.

edituracomunicare.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

• esuarea / invalidarea tranzactiei online, operata prin plationline.ro;

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

• date incomplete sau incorecte ale Clientului;

• activitatea Clientului poate produce daune site-ului edituracomunicare.ro /partenerilor;

• livrari consecutiv esuate;

• alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Editura Comunicare.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, Editura Comunicare.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii edituracomunicare.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Editura Comunicare.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Editura Comunicare.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.