Coș: 0.00
0

Operele lui Spiru Haret. Volumul XII. Bibliografie şi Index

Autor: Spiru C. Haret

ISBN: 978-973-711-206-4/978-973-711-284-2

An apariție: 2010

Nr. pagini: 182

Format: 17 x 24 cm, paperback cu clape

PREȚ: 30,89 Lei

Limbă: Română

Colecție: În afara colecțiilor


Cele 11 volume din Operele lui Spiru C. Haret, publicate sub îngrijirea profesorului Constantin Schifirneţ, reprezintă un demers editorial de restaurare a memoriei culturale, sociale, educaţionale. Spiru Haret este unul dintre fondatorii învăţământului românesc modern.Conceput ca o anexă pentru ediţia integrală de opere, volumul al XII-lea conţine bibliografia...

Cele 11 volume din Operele lui Spiru C. Haret, publicate sub îngrijirea profesorului Constantin Schifirneţ, reprezintă un demers editorial de restaurare a memoriei culturale, sociale, educaţionale. Spiru Haret este unul dintre fondatorii învăţământului românesc modern.

Conceput ca o anexă pentru ediţia integrală de opere, volumul al XII-lea conţine bibliografia antumă şi postumă a lui Spiru Haret, precum şi un index de nume şi instituţii. Cele două instrumente operează întâi de toate ca un ajutor în construcţia unei identităţi bibliografice individuale, dar şi ca o fotografie de grup a lumii româneşti de la finele secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX.
 

 

 

De acelaşi autor:

Recomandări: