Coș: 0.00
0

Lumea în cifre

Autor: The Economist

ISBN: 978-973-711-519-5

An apariție: 2015

Nr. pagini: 256

Format: 9,2 x 19 cm, hardcover

PREȚ: 27,52 Lei

Traducere: Oana-Silvia Popescu

Limbă: Română

Domeniu: Actualitate

Colecție: The Economist


O radiografie a lumii – date, cifre şi informaţii indispensabile pentru a înţelege lumea în care trăim.

Bogată în date și cifre despre lumea de azi – pe subiecte dintre cele mai diverse, de la geografie, demografie și imigrație, la business, finanþe și economie, de la transport, turism și mediu, la societate, cultură și educație, de la criminalitate, comerț cu arme și consum de canabis, la birocrație, corupție și piraterie –, Lumea în cifre este un tezaur de informaţii fascinante, care va oferi o lecturã deopotrivã instructivă și incitantă. Acest volum compact propune peste 200 de clasamente, bazate pe analiza a peste 180 de țări, la care se adaugă 67 de profiluri de ţară, cu statistici detaliate.

Fie că vrei să afli care sunt economiile cu ritmul cel mai rapid de creştere sau cu cele mai mari datorii, care sunt ţările cele mai scumpe sau cu cel mai ridicat nivel de trai, unde se cumpără cea mai multă muzică sau trăiesc cei mai mulţi utilizatori de Facebook, care este populaţia cu cei mai mulţi analfabeţi sau unde se află cele mai bune universităţi, toate informaţiile care te interesează – de la calitatea aerului la producţia de zinc – le poţi găsi în Lumea în cifre.

SALES POINTS
• BESTSELLER internaţional – peste 250 000 de exemplare vândute anual în întreaga lume.
• Peste 200 de clasamente, bazate pe analiza a peste 180 de țări.
• 67 de profiluri de țarã, cu statistici detaliate; elaborată de un colectiv de profesioniști redutabili – cercetarea și strângerea materialului documentar a fost efectuată de o echipă de cercetători, compilatori și editori ai publicației The Economist.
• Un instrument indispensabil pentru analiști, jurnaliști, cadre universitare, cercetători, politicieni, lucrători în administrația publică, studenți etc.
• O lectură instructivă, interesantă și incitantă pentru publicul larg, indiferent de vârstă, educație sau profesie.

 

„Această carte este o radiografie incitantă a lumii de azi, furnizând clasamente pentru absolut orice, de la consumul de băuturi la sectorul bancar, turism și audiențe TV, politică, tendințe demografice și câștigătorii Premiului Nobel.” – Daily Mirror

„Informativă, interesantă, instructivă… O Biblie pentru cei care vor sã fie informați.” – Reuters
 

Recomandări: